• Aktuelt

 • 08.02.18. Katalogen er nå oppdatert til v1-2018-upd.

 • NB BILTEK -Komplette biltekniske data på internett

  Les mer
 • Driftsmeldinger

  Det er ikke meldt om problemer med systemet. ____________________________ Norsk Bildelkatalog er ikke tilgjengelig mellom kl. 00 og 01. Priser, antall og handlekurv kan av vedlikeholds årsaker være utilgjengelig etter kl. 21. ____________________________ PROBLEMER MED LOGIN? GLEMT BRUKERNAVN / PASSORD ? ____________________________

  Les mer
 • Opplysninger / Juridisk

  NBK omfatter i hovedsak kjøretøy som er beregnet for det norske markedet og det vil derfor kunne forekomme avvik ved bruktimporterte kjøretøy.

  Les mer
 • GRAFISK DELESØK

  Prøv vårt grafiske delesøk. Trykk på trekanten ved siden av "Kjøretøy" på øverste linje og velg "Grafisk". Dette kan på samme måte, settes tilbake til "Klassisk".

 Norsk Bildelkatalog - en felles bransjeløsning etablert av ledende bildelimportører, gir de beste bruks- og prisfordeler.

De fleste bildelimportører er med. Norsk Bildelkatalog er et sentralt hjelpemiddel for hele bilbransjen. Importørene har også et tett samarbeid med lokale grossister og bilverksteder.

Bedre fortjeneste for verkstedene.
Norsk Bildelkatalog gir trygghet for mer effektiv drift av verkstedet. Godt, oppdatert katalog gjør det lettere å finne frem til bil-modeller og riktige deler. Dette reduserer feilbestillinger og returer, og gir innsparing i arbeidstid og telefonutgifter. Erfaring forteller om mer enn 20% økt effektivitet!

Grunnlaget er det beste.
Alle katalogdata kommer fra bildelprodusentene, og det er deres ansvar å sørge for at katalogen alltid er oppdatert. En europeisk løsning med alle de ledende bildelprodusentene som deltakere vil sørge for at spesifikasjonene alltid er riktige.


Tilfredse kunder og større fortjeneste.
Norsk Bildelkatalog gir trygghet for å finne frem til riktige deler på en effektiv måte. Letetiden reduseres, og du er alltid sikret korrekte spesifikasjoner. Med god oversikt og hurtig fremskaffelse av nødvendige deler oppnås en raskere og mer ryddig behandling av kundene.
Lagerholdet rasjonaliseres og kundene kan få mer oversiktlig tilbud på jobbene. Dette gir også bedre mulighet for mersalg og god fortjeneste.

Her finner du oss

 

 

 


Vis større kart

 

 

Besøksadresse: Biskop Gunnerus' gate 14A, 0185 Oslo - Tlf. 22 64 49 70 - Faks: 23 17 20 50 - post@norskbildelkatalog.no
Postadresse: Norsk Bildelkatalog SA, Postboks 545 Sentrum, 0105 Oslo