• Aktuelt

 • 02.07.18. Katalogen er nå oppdatert til v3-2018.

 • NB BILTEK -Komplette biltekniske data på internett

  Les mer
 • Driftsmeldinger

  Det er ikke meldt om problemer med systemet. ____________________________ Norsk Bildelkatalog er ikke tilgjengelig mellom kl. 00 og 01. Priser, antall og handlekurv kan av vedlikeholdsårsaker være utilgjengelig i en periode etter kl. 21. ____________________________ PROBLEMER MED LOGIN? GLEMT BRUKERNAVN / PASSORD ? ____________________________

  Les mer
 • Opplysninger / Juridisk

  NBK omfatter i hovedsak kjøretøy som er beregnet for det norske markedet og det vil derfor kunne forekomme avvik ved bruktimporterte kjøretøy.

  Les mer
 • GRAFISK DELESØK

  Prøv vårt grafiske delesøk. Trykk på trekanten ved siden av "Kjøretøy" på øverste linje og velg "Grafisk". Dette kan på samme måte, settes tilbake til "Klassisk".

*

Brukernavn

Passord

 • Prøv NB-BILTEK, Norsk Bildelkatalogs løsning for tekniske data gratis.

  Prøv NB-BILTEK, Norsk Bildelkatalogs løsning for tekniske data gratis.

Opplysninger / Juridisk

NBK omfatter i hovedsak kjøretøy som er beregnet for det norske markedet og det vil derfor kunne forekomme avvik ved bruktimporterte kjøretøy.

 

Juridisk informasjon

Rettslige forbehold

Deltagere som viser sine data i NBK-katalogen gir ingen garantier vedrørende dets riktighet og fullstendighet. Deltagere som inngår i NBK-katalogen, ansvarer ikke for skade eller tap, verken direkte eller indirekte, som forårsakes av innholdet i NBK eller av at innholdet ikke er brukbart eller tilgjengelig. Deltagere som inngår i NBK-katalogen ansvarer heller ikke for innholdet til sider som det er etablert linker til gjennom NBK.


Opphavsrett og varemerker

Innholdet i NBK er beskyttet ved opphavsrett og tilhører Deltagere som inngår i NBK-katalogen eller deres lisensgivere eller samarbeidspartnere. Dette innebærer at hele innholdet, som tekst, foto og annet materiell, ikke må kopieres, mangfoldiggjøres, lagres eller på annen måte benyttes uten NBK’s skriftlige tillatelse på forhånd.

Kopiering og skjermskraping i den hensikt å vise opplysninger fra NBK på andre nettsider tillates heller ikke.

 

Passord

Passord tilhører det firma/bruker det er utstedt til og kan derfor ikke distribueres, overdras eller på annen måte benyttes for å gi uautorisert tilgang til katalogen.

 

Linker

Linker til NBK skal kun skje etter at det er innhentet skriftlig tillatelse fra Norskbildelkatalog (NBK).

 

 

Besøksadresse: Biskop Gunnerus' gate 14A, 0185 Oslo - Tlf. 22 64 49 70 - Faks: 23 17 20 50 - post@norskbildelkatalog.no
Postadresse: Norsk Bildelkatalog SA, Postboks 545 Sentrum, 0105 Oslo